banner_interieur.jpg

WERKEN BIJ MOEKE
 

 

Moeke is altijd dichtbij. Thuis of niet, je hebt altijd een Moeke.

Ze zorgt niet alleen goed voor haar gasten, maar ook voor haar medewerkers, die ze liefkozend haar kroost noemt.

 

Moeke is de enige die je goed betaalt voor alle klusjes. Ze maakt wekelijks jouw salaris over (elke vrijdag, net op tijd voor het weekend).

Ze bemoeit zich er niet mee waar jij je geld aan uitgeeft. Moeke zorgt er ook voor dat jij s’avonds altijd lekker mee kan eten. Want iedere student verdient een Moeke.

Ziet Moeke jou binnenkort in de bediening, keuken, afwas of voor een gezellig drankje aan de bar?

 

 

SOLLICITEER HIER 

IEDERE STUDENT VERDIENT EEN MOEKE (2).png
MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE