fav-win.png

HAAL MOEKE OP VOOR HET ETEN

 

 

Moeke's deuren zijn gesloten, maar haar keuken blijft open!

Ook al kunnen Moeke en haar kroost nu even geen gasten meer verwelkomen in Moeke’s huiskamer, je kunt nog steeds genieten van Moeke's favorieten.


Moeke is namelijk wel geopend voor afhaal.

Blijven jullie langskomen? 

Lieve groet en tot snel,
Moeke en haar kroostBESTELLEN

 

Moeke's keuken blijft open.jpg
MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf,

iedereen houdt toch van Moeke?

MOEKE WIL GRAAG WETEN OF JE KOMT

Wil je een hapje eten of iets drinken bij Moeke? Reserveer dan je tafel op deze website. Je kunt aan tafel met maximaal 4 personen en kunt tot 21.00 uur binnenlopen zoals je gewend bent. Om 22.00 uur neemt Moeke afscheid van haar gasten en ziet ze je graag snel weer in haar grandcafé terug!