delft8.jpg
homepage_banner_Menukaart.jpg

LUNCH

 

Bij Moeke kom je lekker lunchen. Rond het middaguur verwent ze je met haar heerlijke broodjes, uitsmijters of warme gerechten voor de grote trek. Of je nu komt voor een zakelijke lunch, met je familie of met je vriend(in)en. Bekijk hier Moeke's lunchkaart voor een voorproefje!
 


BEKIJK DE LUNCHKAART

 

DINER

 

Bij Moeke kun je voor alles terecht; de lunch, de borrel, maar natuurlijk ook voor het diner! Iedereen is welkom, met grote óf met kleine trek. Op Moeke's uitgebreide dinerkaart vind je voor ieder wat wils. Van een heerlijke malse Moeke burger, een mooi stuk vis of lekkere vegetarische gerechten! En natuurlijk heel veel zoete lekkernijen!
 

 

BEKIJK DE DINERKAART


 

 

 

 

Vierluik Diner Rhenen.jpg
RijkinBeeld-7429.jpg

KINDERKAART

 

Moeke heeft ook voor haar kleine gasten genoeg lekkers op de kaart staan. Vraag naar Moeke's kinderboekje en los de puzzels op, kleur de kleurplaten in en nog veel meer!
 

 

BEKIJK DE KINDERKAART


 

 

 

KERST BIJ MOEKE
 

 

Vier dit jaar kerst bij Moeke, met je vrienden, collega's of familie en geniet van 22 december t/m 7 januari van Moeke's speciaal samengestelde menukaart voor de feestdagen.

Vergeet niet om 24, 25 en 26 december te reserveren via 015 213 3311 of info@moekedelft.nl.
 

Bekijk menukaart

DSC_3209.jpg
Moeke Allergenenkaart achtergrond afbeelding.JPG

Allergenenkaart

 

Moeke heeft voor haar gasten volledig uitgelicht welke allergenen in welk gerecht zitten met haar eigen allergenenkaart voor de lunch, borrel en diner.

 

Bekijk allergenenkaart

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE