moeke-ede.png
Vierluik Over Moeke Rhenen.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf,

iedereen houdt toch van Moeke?

 

2021 WORDT MOEKE'S JAAR

 

 

 

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het voormalige Oude Politiebureau in Ede om te bouwen tot het nieuwe grandcafé Moeke Ede. De opening stond gepland voor 14 november, maar Moeke kiest ervoor om haar deuren pas op 1 maart 2021 te openen.

 

De opening van een nieuwe Moeke is altijd een groot feest, maar de huidige maatregelen staan dat in de weg. Ook als de horeca in december weer beperkt open mag, verwacht Moeke niet dat ze de kwaliteit en beleving kan bieden die je van haar mag verwachten.

 

Vanaf 1 maart 2021 is Moeke Ede zeven dagen per week open voor koffie, borrel, lunch en diner en staat niets meer in de weg om uit te groeien tot de gezelligste huiskamer van Ede.

 

MOE20138_FB_Ede_WT12.jpg