moeke-ede.jpg
Vierluik Over Moeke Rhenen.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf,

iedereen houdt toch van Moeke?

 

VANAF 14 NOVEMBER ZIT HEEL EDE EVEN BIJ MOEKE

 

 

Moeke is straks zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner!

Moeke wordt de nieuwe huiskamer van Ede; een laagdrempelig grand-café waar iedereen, op ieder moment van de dag welkom is voor de koffie, lunch, diner of een goed gesprek. Moeke wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt. Voor Moeke zijn kwaliteit en sfeer heel belangrijk. Of je nou komt met je familie, een zakenrelatie of met je vrienden, bij Moeke kan alles.​​​​​​​Moeke ziet je graag!

 

Tekstbeeld opening website.jpg

MOEKE WIL GRAAG WETEN OF JE KOMT

Wil je een hapje eten of iets drinken bij Moeke? Reserveer dan je tafel op deze website. Je kunt aan tafel met maximaal 4 personen en kunt tot 21.00 uur binnenlopen zoals je gewend bent. Om 22.00 uur neemt Moeke afscheid van haar gasten en ziet ze je graag snel weer in haar grandcafé terug!