Ede thumbnail homepage.png Ede thumbnail homepage MOB.png

VERGADERRUIMTE EDE

 

Op zoek naar een vergaderlocatie in Ede? Moeke staat voor je klaar met de perfecte faciliteiten voor jouw vergaderingen in Ede. Met voldoende ruimte voor elke soort bijeenkomst, biedt Moeke een ideale combinatie van een professionele werkomgeving en een ontspannen sfeer. Dit zorgt ervoor dat jij en je team zich volledig kunnen concentreren op de vergaderagenda, terwijl Moeke zorgt voor alles eromheen. Geniet van een vergaderzaal die is uitgerust met de nieuwste technologieën voor presentaties. Voor een zorgeloze en succesvolle bijeenkomst, kies je voor Moeke's vergaderarrangement in Ede.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

 

 

 

DSC_3014.jpg DSC_3014.jpg

Wat biedt Moeke's vergaderarrangement in Ede?

 

Voor een vergaderruimte in Ede biedt het basisarrangement van Moeke een stimulerende en productieve omgeving. Dit pakket bevat onbeperkte toegang tot koffie, thee, frisdrank, water en vers fruit, essentieel om gefocust te blijven tijdens intensieve sessies. Het arrangement kan aangepast worden met extra opties zoals lunch en/of diner, afhankelijk van je behoeften. Moeke is flexibel en staat open voor al je wensen om een perfect op maat gemaakt aanbod te creëren.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

DSC_2979.jpg DSC_2979.jpg

Waarom Moeke's vergaderzaal in Ede kiezen?

 

Moeke's vergaderzaal is een van de beste vergaderlocaties in Ede. De zaal biedt alle nodige faciliteiten om jouw vergadering succesvol te laten verlopen.

 

Bovendien beschikt Moeke over verschillende hulpmiddelen zoals notitieblokken, pennen, een flipover, en andere handige extra's zoals een tweede presentatiescherm, extra flipover, draadloze microfoons en een geluidsinstallatie. Dit alles om te zorgen dat jouw vergaderruimte in Ede aan alle verwachtingen voldoet.

RijkinBeeld-4042.jpg RijkinBeeld-4042.jpg

Uitgebreid vergaderen in Ede

 

Je kunt je vergaderarrangement in Ede uitbreiden met een lunch en/of diner om de ervaring compleet te maken. Moeke creëert een warme en gastvrije sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Geniet van een uitgebreide lunch met broodjes, soep, yoghurt met fruit en granola, en een warme snack. Voor het diner biedt Moeke een smaakvol driegangenmenu met keuze uit vlees, vis, of vegetarische opties, afgesloten met een zoet of hartig nagerecht.

 

BEKIJK DE BROCHURE

RijkinBeeld-4180.jpg RijkinBeeld-4180.jpg

Kies voor Moeke als jouw vergaderruimte in Ede

 

Moeke ontzorgt en biedt maximale ondersteuning en flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen. Ze streeft ernaar om elke vergadering in Ede succesvol en soepel te laten verlopen. Heb je specifieke verzoeken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk de arrangementen of raadpleeg de brochure voor meer informatie. Ontdek zelf waarom Moeke een geliefde vergaderlocatie in Ede is voor diverse bedrijven en organisaties.

Vergaderen bij Moeke.jpg Vergaderen bij Moeke.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE