Ede thumbnail homepage.png Ede thumbnail homepage MOB.png

ZAAL HUREN EDE

 

Op zoek naar de ideale locatie voor je volgende evenement in Ede? Kies dan voor Moeke! Midden in het hart van Ede, is Moeke de thuisbasis waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu een zaal nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke gelegenheid of een informeel samenzijn, bij Moeke ben je aan het juiste adres. Met haar kenmerkende gastvrijheid en flexibele zaal opties biedt ze een perfecte setting voor elke gelegenheid, tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

DSC_3014.jpg DSC_3014.jpg

Een veelzijdige zaal optie in Ede

 

Bij Moeke in Ede is het niet alleen gezellig, maar ook bijzonder veelzijdig. De zaal die Moeke aanbiedt, is geschikt voor uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. Van feesten met een capaciteit tot 22 gasten tot meer intieme settings voor vergaderingen of diners. Je kunt er een verjaardag vieren, een jubileum markeren of gewoonweg een leuke avond hebben met collega’s of vrienden. Of het nu gaat om een presentatie, een workshop, of een gezellige borrel, Moeke zorgt ervoor dat elke gelegenheid onvergetelijk wordt.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

DSC_2979.jpg DSC_2979.jpg

Feestzaal in Ede geheel naar wens

 

Op zoek naar een zaal die je kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften? Moeke's feestzaal in Ede biedt uitgebreide mogelijkheden om de ruimte precies zo in te richten als jij voor ogen hebt. Van de opstelling van tafels en stoelen tot de aankleding en sfeer, alles kan worden aangepast om jouw evenement perfect te laten verlopen. Met ruimte voor een gezelschap tot 22 personen is het de ideale plek voor zowel kleinschalige bijeenkomsten als evenementen.

DSC_2143.jpg DSC_2143.jpg

Waarom kiezen voor zaalverhuur in Ede bij Moeke?

 

Het huren van een zaal bij Moeke in Ede biedt talloze voordelen. Allereerst geniet je van de alles-onder-één-dak-service. Of je nu een lunch, diner of avondfeest organiseert, Moeke heeft alles in huis om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Moeke ontzorgt je in elk opzicht. Daarnaast is de locatie van Moeke in Ede centraal gelegen, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om jouw evenement te bezoeken.

RijkinBeeld-4138.jpg RijkinBeeld-4138.jpg

Jouw evenement bij Moeke in Ede

 

Van professionele bijeenkomsten tot onvergetelijke feesten, Moeke maakt van elk evenement een succes. In het gezelligste café van Ede vind je een warme sfeer, uitstekende faciliteiten, en een team dat er alles aan doet om jouw evenement speciaal te maken. Voor een betaalbare prijs zonder concessies te doen aan kwaliteit en service, is Moeke in Ede de perfecte keuze voor het huren van een zaal.

 

BEKIJK DE BROCHURE

RijkinBeeld-4180.jpg RijkinBeeld-4180.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE