en3.jpg

VERGADERRUIMTE ENSCHEDE

 

Op zoek naar een vergaderruimte in Enschede? Bij Moeke is ruimte voor alles, dus ook als je wilt vergaderen in Enschede. Binnen is er voldoende ruimte om optimaal te kunnen vergaderen. De sfeer is exact wat je zoekt voor een vergaderlocatie in Enschede: kalm tijdens het vergaderen, maar gezellig naborrelen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Moeke ontzorgt je compleet, zodat jij en jouw gezelschap zich kunnen focussen op het vergaderen. Maak gebruik van de plenaire zaal inclusief presentatiescherm. Moeke zorgt ervoor dat je alles hebt om jouw vergadering tot een succes te maken. Kies daarom voor het vergader arrangement van Moeke.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Enschede foto zaal.png Enschede foto zaal.png

Wat kun je verwachten van Moeke’s vergaderarrangement?

 

Zoek je een geschikte vergaderruimte in Enschede, dan kun je kiezen voor het basisarrangement. Een inspirerende bijeenkomst is gegarandeerd. Als onderdeel van dit arrangement kunnen jij en jouw collega’s of zakelijke contacten genieten van onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit. Tijdens het vergaderen in Enschede kun je wel wat vitamientjes gebruiken om scherp te blijven. Als tussendoortje kun je genieten van koekjes en pepermunt. Het basisarrangement kan uitgebreid worden, onder meer met een lunch en/of diner. Moeke denkt graag met je mee en veel is mogelijk. 

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Enschede boven 2.png Enschede boven 2.png
Waarom is Moeke’s vergaderzaal in Enschede geschikt voor jouw vergaderingen?

 

Moeke’s vergaderzaal zorgt ervoor dat ze tot de beste vergaderlocaties in Enschede behoort. Tijdens jouw vergadering in Enschede kun je gebruik maken van de plenaire zaal. Deze zaal is voorzien van een presentatiescherm. Dit scherm zorgt ervoor dat jouw presentatie optimaal uit de verf komt. Op een heldere manier kun je informatie communiceren naar alle genodigden.

 

Daarnaast zorgt Moeke ervoor dat er items in de zaal aanwezig zijn om de vergadering tot een nog groter succes te maken. Goede voorbeelden hiervan zijn een schrijfblok met pen en een flipover met gebruik van papier en stiften. Handige extra’s zijn een extra presentatiescherm, een tweede flipover, draadloze microfoon en een geluidsinstallatie. Moeke zorgt ervoor dat jouw vergaderruimte in Enschede voldoet aan jouw hoge standaarden.

Enschede fles met bloem en menukaart.png Enschede fles met bloem en menukaart.png

Vergaderlocatie Enschede met lunch en/of diner

 

Het is mogelijk om jouw basisarrangement uit te breiden met een lunch en/of diner. Ook tijdens het vergaderen zorgt Moeke ervoor dat je jezelf compleet thuis voelt. Bij Moeke kunnen jij en jouw collega’s genieten van een uitgebreide broodjeslunch met soep, yoghurt met fruit en krokante muesli en een warme snack. Wil je het arrangement uitbreiden met een diner, dan kun je genieten van een 3-gangenmenu. Zowel voor het voor- als het hoofdgerecht kun je kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Daarnaast is er ruimte voor een zoete of hartige snack.

Enschede van bovenaf.png Enschede van bovenaf.png

Maak van Moeke jouw vergaderruimte in Enschede

 

Bij Moeke kan alles. Ze ontzorgt je compleet, waarbij van alles mogelijk is. Moeke denkt graag met je mee. Alles om jouw vergadering tot een groot succes te maken. Daarom is Moeke de ideale plek voor zakelijke aangelegenheden. Heb je speciale wensen? Neem gerust contact met haar op, zodat ze kan kijken naar de mogelijkheden. Voor meer informatie kun je de arrangementen bekijken of neem je een kijkje in de brochure. Ontdek zelf wat Moeke tot een geliefde vergaderlocatie in Enschede voor diverse bedrijven maakt.

 

BEKIJK DE BROCHURE

Enschede thumbnail MOB.png Enschede thumbnail MOB.png