en3.jpg

ZAAL HUREN ENSCHEDE

 

Van plan om een zaal te huren in Enschede? Dan kies je voor Moeke, want iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Ze is de perfecte locatie voor jouw evenement, op de Oude Markt midden in het bruisende centrum van deze stad. Tegen aantrekkelijke tarieven kun je bij haar een zaal huren in Enschede. Ze zorgt ervoor dat jij en jouw genodigden zich compleet thuis zullen voelen, genietend van Moeke’s typerende gezelligheid. Een evenement, borrel, receptie of feest, alles kan en alles mag. Moeke denkt met je mee, luistert goed naar je wensen en ontzorgt je compleet.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Enschede foto zaal.png Enschede foto zaal.png

In Enschede een zaal huren voor diverse activiteiten

 

Bij Moeke is het altijd goed vertoeven, voor wat voor evenement je ook een zaal wilt huren in Enschede. Moeke’s zaal is geschikt voor iedereen die een groot feest wil geven. Met een capaciteit van 50 personen kunnen bij haar allerlei gelegenheden flink gevierd worden. Een vergadering, een borrel met collega’s, een diner voor een grote groep, het opvoeren van een theaterstuk, een pubquiz of muziekquiz. Wil je voor een verjaardag een zaal huren in Enschede of voor een jubileum? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Enschede boven 2.png Enschede boven 2.png

Feestzaal huren in Enschede op maat

 

Een klein zaaltje huren in Enschede? Moeke’s feestzaal in Enschede kan perfect worden afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Zo kan ze de tafels en stoelen in verschillende vormen plaatsen, waardoor het ideaal kan zijn voor vergaderingen of diners. De zaal is groot genoeg voor een receptie van maximaal 50 personen. Moeke zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van haar gezelligheid, wat het evenement ook is waarvoor je een zaal wilt huren in Enschede.

Enschede fles met bloem en menukaart.png Enschede fles met bloem en menukaart.png

De voordelen van een zaal afhuren in Enschede bij Moeke

 

Zaalverhuur in Enschede bij Moeke is een aanrader. Een groot pluspunt is het feit dat je bij haar alles onder één dak hebt. Ze heeft vaste arrangementen, maar kan aanpassingen maken waar nodig. Moeke beschikt over moderne AV-faciliteiten en Wi-Fi. Ze ontzorgt je volledig. Je hoeft nergens naar om te kijken en niets is te veel. Alles om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bovendien is Moeke’s grand café centraal gelegen en is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Op ieder moment van de dag kun je een zaal huren in Enschede, of je nu een lunch wilt organiseren of in de avond een feest geeft.

Enschede van bovenaf.png Enschede van bovenaf.png

Zaal huren Enschede in de Vlierstraat: je kiest voor Moeke

 

Van vergaderingen tot een uitbundig feest bij Moeke: bij haar kan het allemaal. Het leukste grand café van Enschede biedt alles om van jouw evenement een groot succes te maken. Een zaal huren in Enschede voor een scherpe prijs zonder dat er ingeboet wordt op het gebied van kwaliteit: wat wil je nog meer?

 

BEKIJK DE BROCHURE

Enschede thumbnail MOB.png Enschede thumbnail MOB.png

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE