Moeke Ginneken Pand.JPG Foto Moeke Ginneken.JPG

BORREL BREDA

 

Voor een borrel in Breda ben je bij Moeke aan het juiste adres. Op een kleine afstand van het levendige centrum van deze stad, vind je de meest sfeervolle borrelplek van Breda. Moeke staat synoniem voor gastvrijheid en plezier. In haar grand café is plaats voor iedereen en alles wat je nodig hebt om van jouw borrel in Breda een succesvol evenement te maken. Of je nu een ontspannen vrijdagmiddagborrel plant of een formele netwerkborrel, Moeke staat klaar om met je mee te denken. Ze komt tegemoet aan jouw wensen en ontfermt zich over alle organisatorische zaken. Daarom is Moeke de uitgelezen plek voor jouw borrel in Breda.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

 

 

DSC_6869.jpg DSC_6869.jpg

Een borrel in Breda voor verschillende gelegenheden

 

Elke borrel is uniek en bij Moeke in Breda kun je terecht voor allerlei soorten borrels. Haar locatie leent zich perfect voor een netwerkborrel. Netwerken in Breda krijgt een nieuwe dimensie bij Moeke, waar een warme en uitnodigende sfeer het leggen van zakelijke contacten vergemakkelijkt. Een strategisch gekozen locatie zoals Moeke vergroot je kans op succes.

Ook voor meer informele samenkomsten zoals een vrijdagmiddagborrel is Moeke de plaats bij uitstek. Het is de perfecte manier om de werkweek af te sluiten en het weekend te verwelkomen. Vervang je werk voor hapjes, drankjes en gezelligheid. Daarnaast is het een uitgelezen kans om de banden tussen collega’s te versterken. Moeke zorgt ervoor dat jij en je collega's zich volledig op hun gemak voelen. Ook voor een zakelijke borrel of een bedrijfsborrel staan de deuren van Moeke wijd open.

 

DSC_6513.jpg DSC_6513.jpg

De voordelen van een borrel in Breda bij Moeke

 

Verscholen in het Ginneken vind je Moeke, de ultieme borrellocatie van Breda. Een van de grootste voordelen van een borrel bij Moeke is de all-inclusive ervaring die zij biedt. Van hapjes en drankjes tot muziek en ambiance, bij Moeke is alles mogelijk. Jouw wensen staan centraal en samen bekijken we de mogelijkheden. Moeke zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en optimaal kunt genieten van jouw borrel in Breda.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Ginneken personeel binnen thumbnail MOB.png Ginneken personeel binnen thumbnail MOB.png

Borrelen bij Moeke in Breda

 

Bij grand café Moeke is het goed vertoeven. Van lunch en diner tot recepties of zakelijke meetings: bij Moeke is alles mogelijk. Zij zorgt ervoor dat jouw borrel in Breda naadloos aansluit bij jouw wensen. Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel of een netwerkgelegenheid, Moeke ontzorgt je volledig. Geniet van smakelijke hapjes en verfrissende drankjes in een hartelijke sfeer met aangename muziek. Bij Moeke voelt iedereen zich thuis. Ontdek zelf wat Moeke voor jouw borrel in Breda kan betekenen.

 

BEKIJK DE BROCHURE

Foto Moeke Ginneken.JPG Foto Moeke Ginneken.JPG

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE