Moeke Ginneken Pand.JPG Moeke Ginneken Pand.JPG

VERGADERRUIMTE BREDA

 

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Breda? Dan is Moeke de plek waar je moet zijn. Met genoeg ruimte voor elke bijeenkomst biedt Moeke de ideale setting voor jouw vergaderingen in Breda. De ambiance binnen zorgt voor een perfecte mix van professionaliteit en ontspanning, precies wat je nodig hebt voor een productieve vergadering. Moeke staat klaar om je volledig te ondersteunen, zodat jij en je team zich volledig kunnen richten op de agenda. Ervaar het gemak van een volledig uitgeruste vergaderzaal. Kies voor Moeke's vergaderarrangement en maak van jouw bijeenkomst een succes.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

 

 

 

Februari 2024 Ginneken (3).jpg Februari 2024 Ginneken (3).jpg

Wat biedt Moeke's vergaderarrangement in Breda?

 

Als je een vergaderruimte in Breda nodig hebt, is Moeke's basisarrangement een uitstekende keuze. Een stimulerende omgeving is verzekerd. Dit arrangement omvat onbeperkt toegang tot koffie, thee, frisdrank, water en vers fruit - allemaal essentieel om alert te blijven tijdens lange vergadersessies. Het basisarrangement kan naar wens worden aangevuld met lunch en/of diner. Moeke is flexibel en bespreekt graag jouw specifieke wensen om een op maat gemaakt aanbod te doen.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Februari 2024 Ginneken (7).jpg Februari 2024 Ginneken (7).jpg

Waarom kiezen voor Moeke's vergaderzaal in Breda?

 

Moeke's vergaderzaal behoort tot de top vergaderlocaties in Breda. Duidelijke communicatie naar alle deelnemers is gegarandeerd.

 

Verder zijn er diverse faciliteiten beschikbaar om je vergadering nog succesvoller te maken. Denk aan notitieblokken met pennen, een flipover, een extra flipover, draadloze microfoons en een geluidsinstallatie. Moeke zorgt ervoor dat jouw vergaderruimte in Breda aan al je verwachtingen voldoet.

notitie Moeke.png notitie Moeke.png

Vergaderen in Breda met extra's

 

Je kunt je basisarrangement uitbreiden met een lunch en/of diner om de vergaderervaring compleet te maken. Moeke zorgt voor een aangename sfeer waarin je je direct thuis voelt. Geniet van een rijke broodjeslunch met soep en een warme snack. Voor het diner biedt Moeke een driegangenmenu aan, met keuzes uit vlees, vis of vegetarische gerechten, gevolgd door een zoete of hartige afsluiter.

 

BEKIJK DE BROCHURE

versierde frieten.png versierde frieten.png

Jouw keuze voor een vergaderruimte in Breda

 

Bij Moeke is niets te veel gevraagd. Ze biedt volledige ondersteuning en flexibiliteit om aan al je behoeften te voldoen. Moeke werkt samen met jou om elke vergadering succesvol te laten verlopen. Heb je bijzondere verzoeken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je de beschikbare arrangementen bekijken of de brochure raadplegen. Ontdek zelf waarom Moeke een favoriete vergaderlocatie in Breda is voor vele organisaties.

Vergaderen bij Moeke.jpg Vergaderen bij Moeke.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE