homepage_banner_Moeke_Nijkerk.jpg
MOEKE IS HET HAASJE (2).png

PASEN VIER BIJ MOEKE

 

Moeke heeft voor 1e en 2e paasdag een paasbrunch samengesteld. Een tafel vol met een soepje, brood, beleg, diverse warme gerechten en een overheerlijk paasdessert. 

Ook de kleintjes hoeven zich niet te vervelen tijdens de paasbrunch. Moeke heeft een leuke kleurplaat voor ze klaarliggen!

Reserveer jouw tafel via info@moekenijkerk.nl.


BEKIJK DE PAASBRUNCH


MOEKE'S GOEDE DOEL

 

Moeke zamelt geld in voor Expeditie Afrika. Maar liefst 13 leerlingen van het Collaer College zetten zich in voor de stichting Mariëtte Child Care. Met het eindbedrag gaan zij divere doelen verwezenlijken voor het kindertehuis Hanukkah en de Circle of Life School in Ghana.

Help jij Moeke met een donatie van €1,- voor dit goede doel? Dan zet Moeke het voor je op de rekening bij een bezoek voor de lunch, diner of borrel. Expeditie Afrika.png
MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?