homepage_banner_Moeke_Nijkerk.jpg

MOEKE ZIET JE WEER GRAAG
 

 

Moeke heeft haar deuren weer geopend. Van maandag t/m zondag ben je welkom in haar grand café. Voor een kop koffie, lunch, diner of gezellige borrel.
 
Reserveren kan voor groepen vanaf 6 personen. 

Moeke is ook nog steeds geopend voor afhaal. Van maandag t/m zondag geniet je ook nog steeds thuis van haar favoriete gerechten. 

 

Lieve groet,

Moeke en haar kroost

 

 

BESTEL HIER


 

De zon breekt weer door bij Moeke.jpg
Scroppino2.png

MOEKE'S IJSJE VOOR GROTE MENSEN
 

 

Geniet de hele maand augustus van Moeke's frisse scroppino.

Heerlijk verkoelend op een warme zomere dag als cocktail of als afsluiter van je diner. Er is altijd tijd voor Moeke's scroppino.

Ziet Moeke je snel op haar terras? 


fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE