arrangementen.jpg
Vierluik feest Nijkerk.jpg
fav-win.png

VERGADEREN OF FEESTEN!

 

Hier in het prachtige Nijkerk kan Moeke zich geen mooiere plek wensen. Bij Moeke is het altijd goed toeven. Zo midden in de Gelderse Vallei, op het zonnige terras. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt.

 

Het is de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Vanaf het terras kijk je uit over het water. Binnen vind je prachtige ruimtes, zoals een grote zaal met dakterras waar het dak er letterlijk afgaat. Of juist een kleine zaal voor een intiem diner of vergadering. Maar ook een feestelijke bar, waar je samen klinkt op de liefde, je verjaardag of je zakelijke successen. En natuurlijk zijn de zalen voorzien van alles wat er nodig is voor een geslaagde bijeenkomst.

 

Moeke denkt graag met je mee over je feest of zakelijke bijeenkomst en neemt je alle zorg uit handen. Ze heeft een aantal mooie arrangementen opgesteld, maar niets is te gek en onmogelijk. Bij Moeke kan alles!
 

Om al je wensen te bespreken, neem gerust contact met Moeke op of bekijk de brochure.

 

BEKIJK BROCHURE

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

KERST BIJ MOEKE
 

 

Moeke zorgt ook voor grote groepen met kerst. Samen met jouw collega's, vrienden of familie vier jij kerst bij Moeke van 6 december t/m 7 januari. Van borrel, lunch of diner tot een walking dinner. Bij Moeke kan alles. 

Reserveren kan al vanaf 15 personen via 033 204 0608 of info@moekenijkerk.nl.
 

Bekijk alle arrangementen

DSC_3414.jpg
Hotel3.jpg

SLAPEN BIJ MOEKE

 


Tegenover Moeke ligt Hotel de Roode Schuur, een 4-sterrenhotel met 60 kamers. Een luxe hotel met een gemoedelijke sfeer. Heerlijk om na een lange dag van vergaderen of feesten neer te ploffen. 

 

BOEK HIER JE KAMER


Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

 

 

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE