arrangementen.jpg

VERGADEREN OF FEESTEN!

 

Hier in het prachtige Nijkerk kan Moeke zich geen mooiere plek wensen. Bij Moeke is het altijd goed toeven. Zo midden in de Gelderse Vallei, op haar zonnige terras. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt.
 
Het is de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Binnen vind je prachtige ruimtes, zoals een grote zaal waar het dak er af gaat. Of juist een kleine zaal voor een intiem diner of vergadering. Maar ook een feestelijke bar, waar je samen klinkt op de liefde, je verjaardag of je zakelijke successen. En natuurlijk zijn de zalen voorzien van alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst.
 
Moeke denkt graag met je mee over je feest of zakelijke bijeenkomst en neemt je alle zorg uit handen. Ze heeft een aantal mooie arrangementen opgesteld, maar niets is te gek en onmogelijk. Bij Moeke kan alles!

 

Om al je wensen te bespreken, neem gerust contact met Moeke op of bekijk de brochure.

 

BEKIJK BROCHURE

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Trouw Nijkerk.jpg Trouw Nijkerk.jpg

SLAPEN BIJ MOEKE

 


Tegenover Moeke ligt Hotel de Roode Schuur, een 4-sterrenhotel met 60 kamers. Een luxe hotel met een gemoedelijke sfeer. Heerlijk om na een lange dag van vergaderen of feesten neer te ploffen. 

 

BOEK HIER JE KAMER


Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

 

Hotel3.jpg Hotel3.jpg