Nijkerk homepage thumbnail WEB.png Nijkerk homepage thumbnail MOB.png

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN NIJKERK

 

Wanneer je een onvergetelijk moment zoals een huwelijk plant, verdient elke detail speciale aandacht. In Nijkerk staat Moeke bekend als de ideale plek waar dromen werkelijkheid worden. Of je nu net "ja" hebt gezegd, je diploma in ontvangst neemt, of een belangrijk jubileum viert, Moeke verwelkomt je met open armen voor een borrel, diner, receptie of groot feest. De charme van trouwen in Nijkerk krijgt bij Moeke een extra dimensie, waarbij jouw dag met 100% inzet naar perfectie wordt geleid. Wij denken actief met je mee, staan open voor al jouw ideeën en zorgen ervoor dat je zonder zorgen optimaal kunt genieten van jouw bijzondere dag.

 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

 

Trouw Nijkerk.jpg Trouw Nijkerk.jpg

De voordelen van Moeke Nijkerk

 

Kiezen voor Moeke als jouw trouwlocatie in Nijkerk brengt vele voordelen met zich mee. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest of bijeenkomst vind je onder één dak: van heerlijke hapjes en drankjes tot muziek en gezelligheid. Moeke is perfect voor elke toespraak, sketch of muzikaal moment. De locatie is eenvoudig te bereiken en biedt ruime parkeermogelijkheden voor jou en je gasten.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Bruiloft stel - Moeke Nijkerk Bruiloft stel - Moeke Nijkerk

De lekkerste lunches en diners voor elke gelegenheid

 

Of je nu kiest voor een intieme lunch of een uitgebreid diner, Moeke staat garant voor culinaire hoogstandjes die jouw viering compleet maken. Elke bruiloft in Nijkerk verdient het om gevierd te worden met heerlijke gerechten die in onze keuken met zorg worden bereid. Wij bieden uitstekende service en staan altijd klaar om aan speciale wensen te voldoen. Vertel ons personeel over jouw voorkeuren, en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 

RijkinBeeld-4058.jpg RijkinBeeld-4058.jpg

Feesten en borrels: vier de liefde in stijl

 

Na de ceremonie bij een van de prachtige trouwlocaties in Nijkerk, biedt Moeke de perfecte setting om dit te vieren. Ongeacht de grootte van je gezelschap, van een intieme samenkomst tot een groot feest, je vindt bij ons de geschikte zaal. Kies voor de grote zaal voor een bruisend feest of de kleinere zaal voor een persoonlijk samenzijn. Moeke zorgt voor overheerlijke hapjes en biedt een ruime keuze aan drankjes, inclusief de mogelijkheid voor een all-in drankarrangement. Jouw wensen staan centraal; van een welkomstdrankje tot specifieke wijnen, wij maken het mogelijk.

 

BEKIJK DE BROCHURE

Bruiloft Feest De Club Bruiloft Feest De Club

Na de ceremonie: exclusieve arrangementen

 

Ook na de bruiloft in Nijkerk biedt Moeke diverse arrangementen die geheel naar wens aan te passen zijn. Geniet van een heerlijke lunch of een diner naar keuze, bereid door onze ervaren koks. Trouw je in de zomer? Dan is ons zonovergoten terras de perfecte plek om te ontspannen na de ceremonie.

4.png 4.png

Moeke: de ideale locatie voor elke gelegenheid

 

Zakelijke of particuliere lunches, diners, borrels of feesten, Moeke is dé plek om samen te komen. En na afloop van jouw bruiloft in Ede, diploma-uitreiking of welke bijzondere gebeurtenis dan ook, ben je van harte welkom om bij ons na te genieten. Moeke zorgt ervoor dat jouw speciale dag perfect wordt. Neem gerust contact met ons op en laat ons jouw wensen weten. Wij staan klaar om jouw bruiloft in Ede, en elke andere bijeenkomst, te vieren.

RijkinBeeld-2750.jpg RijkinBeeld-2750.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE