Nijkerk homepage thumbnail WEB.png Nijkerk homepage thumbnail MOB.png

VERGADERRUIMTE NIJKERK

 

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Nijkerk? Moeke verwelkomt je graag met open armen en uitstekende faciliteiten voor jouw vergaderingen in Nijkerk. De locatie biedt ruimte voor allerlei soorten bijeenkomsten en combineert een professionele setting met een ontspannen sfeer, ideaal voor een productieve vergadersessie. Moeke neemt alle zorg uit handen, zodat jij en je team zich volledig kunnen focussen op wat belangrijk is. Kies voor het vergaderarrangement van Moeke in Nijkerk voor een zorgeloze en succesvolle meeting.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

 

 

 

RijkinBeeld-5666.jpg RijkinBeeld-5666.jpg

Het vergaderarrangement van Moeke in Nijkerk

 

Het basisarrangement van Moeke in Nijkerk zorgt voor een stimulerende en effectieve werkomgeving. Dit pakket omvat onbeperkt toegang tot koffie, thee, frisdrank, water, en vers fruit om iedereen scherp te houden. Kleine tussendoortjes zoals koekjes en pepermuntjes zijn ook inbegrepen. Afhankelijk van jouw specifieke wensen, kan het arrangement verder aangevuld worden met lunch en/of diner. Moeke staat open voor persoonlijke wensen en past het aanbod graag aan om het perfect op maat te maken.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Nijkerk zolder foto.png Nijkerk zolder foto.png

Waarom kiezen voor Moeke's vergaderzaal in Nijkerk?

 

Moeke's vergaderzaal in Nijkerk staat bekend als een van de toplocaties voor vergaderingen. Alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om jouw bijeenkomst succesvol te maken.

 

Daarnaast zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar, zoals notitieblokken en pennen, een flipover, en andere extra's zoals een presentatiescherm, een extra flipover, draadloze microfoons, en een geluidsinstallatie. Alles is erop gericht om te voldoen aan jouw hoge eisen voor een vergaderruimte in Nijkerk.

Nijkerk drone foto recht.png Nijkerk drone foto recht.png

Vergaderen in Nijkerk met extra voorzieningen

 

Het basisarrangement kan worden uitgebreid met lunch en/of diner, zodat je vergaderervaring in Nijkerk compleet is. Moeke zorgt voor een gastvrije omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Geniet van een rijke lunch met diverse broodjes, soep, yoghurt met fruit en granola, en een warme snack. Het diner biedt een keur aan smaakvolle driegangenmenu's met opties voor vlees, vis, of vegetarische gerechten, gevolgd door een zoet of hartig dessert.

 

BEKIJK DE BROCHURE

De Jachthut.jpg De Jachthut.jpg

Maak van Moeke jouw vergaderruimte in Nijkerk

 

Moeke biedt volledige ondersteuning en is flexibel in het voldoen aan al je vergaderbehoeften in Nijkerk. Er wordt gestreefd naar het soepel en succesvol laten verlopen van elke vergadering. Heb je bijzondere verzoeken? Aarzel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je de beschikbare arrangementen bekijken of de brochure raadplegen. Ontdek zelf waarom Moeke de voorkeursvergaderlocatie in Nijkerk is voor vele organisaties en bedrijven.

Vergaderen bij Moeke.jpg Vergaderen bij Moeke.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE