Nijmegen homepage thumbnail.png Nijmegen homepage thumbnail MOB.png

EEN BEZOEKJE AAN MOEKE

 

Moeke Nijmegen heeft een prachtig (dak)terras met uitzicht over het water! Kom langs bij Moeke om te genieten van de koele brief die over het terras glijdt.

Moeke heeft ook de mooiste ruimtes om een speciaal moment te vieren. Of binnen de genieten van een hapje en een drankje. Ontdek alle mogelijkheden en laat je verrassen.

Voor parkeren bij Moeke Nijmegen adviseren wij om gebruik te maken van P1 en P2 van Pathé. Wij bieden onze gasten een korting op de parkeerkosten: u betaalt €3,75 voor de eerste 0-2 uur. Voor invalide en minder valide gasten is het mogelijk om bij ons aan te bellen.

 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Open avond Nijmegen.png Open avond Nijmegen.png

Moeke's Mosselpannetjes 


 

Bij Moeke draait het altijd om genieten. Deze zomer verwent Moeke haar gasten met heerlijke mosselpannetjes. Zoals je van Moeke mag verwachten, worden de mosselen puur en smaakvol bereid!

 

Moeke’s kroost heeft altijd een gezellige tafel voor je klaarstaan, of het nu in Moeke’s knusse huiskamer is of op het zonnige terras.

 

Geniet van Moeke’s mosselen met een heerlijk blond biertje of een mooie witte wijn.

 

Kom langs, proef Moeke’s mosselen en geniet van de zomer.
 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Moeke mosselen.png Moeke mosselen.png

Filmavond met Moeke

 


Deze zomer organiseert Moeke samen met  Sup & Surf Nijmegen en Pathé Nijmegen de 2e editie van Cinema at the Beach. De buitenbioscoop op het strand van de Lentse plas.

 

Dit jaar zal Cinema at the Beach plaats vinden op 22, 23 en 24 augustus. We gaan er weer 3 onvergetelijke avonden van maken!

 

Pak je een filmpje mee met Moeke? Boek hier je tickets 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

3 FILMS 1 POSTER.png 3 FILMS 1 POSTER.png

ALLES KAN BIJ MOEKE

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg

Reserveren

In de zomerperiode zijn er beperkt tafels online te reserveren binnen in Moeke's Grand Café. Voor een plek op haar terras of andere tafels, kun je gewoon langskomen. Moeke's kroost zoekt dan snel een plekje voor je.

Reserveren

In de zomerperiode zijn er enkele tafels online te reserveren binnen Moeke's Grand Café. Voor een plek op haar terras of andere tafels, kun je gewoon langskomen. Moeke's kroost zoekt dan snel een plekje voor je.