nijmegen-banner.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf,

iedereen houdt toch van Moeke?

 

 

Bekijk vacatures

Vierluik Over Moeke Rhenen.jpg

Een afspraakje met Moeke

 

Vanaf 1 juni zijn de deuren van Moeke’s grandcafé en haar terras weer geopend! Moeke vindt het belangrijk dat je weet dat ze er alles aan doet zodat haar gasten veilig kunnen genieten. Haar kroost houdt gepaste afstand bij het serveren en let extra op de hygiëne van haar grandcafé. Betalen bij Moeke gaat vanaf nu contactloos, met PIN of mobiel. Naast de gebruikelijke bediening aan tafel kan je je favoriete gerechten kun je nu ook zelf bestellen. Via de QR code die op tafel staat kom je op Moeke’s menukaart terecht en kun je direct bestellen. Je favoriete tafel moet je voorlopig wel eerst reserveren, dat kan op de website zelf. De service blijft natuurlijk zoals je dat van Moeke gewend bent voorop staan.

 

En,.. vergeet vooral niet te genieten, Moeke ziet je graag!

Sluit melding