Nijmegen homepage thumbnail.png Nijmegen homepage thumbnail MOB.png

EEN BEZOEKJE AAN MOEKE

 

Moeke Nijmegen heeft een prachtig (dak)terras met uitzicht over het water! Kom langs bij Moeke om te genieten van de koele brief die over het terras glijdt.

Moeke heeft ook de mooiste ruimtes om een speciaal moment te vieren. Of binnen de genieten van een hapje en een drankje. Ontdek alle mogelijkheden en laat je verrassen.

Voor parkeren bij Moeke Nijmegen adviseren wij om gebruik te maken van P1 en P2 van Pathé. Wij bieden onze gasten een korting op de parkeerkosten: u betaalt €3,75 voor de eerste 0-2 uur. Voor invalide en minder valide gasten is het mogelijk om bij ons aan te bellen.

 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Open avond Nijmegen.png Open avond Nijmegen.png

RESERVEREN BIJ MOEKE

 


Reserveer jouw plek bij Moeke online of wandel gewoon gezellig binnen. Moeke's kroost zoekt zo snel mogelijk een gezellig tafeltje voor in haar grand café.

 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Nijmegen gasten thumbnail.png Nijmegen gasten thumbnail.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg