arrangementen.jpg
fav-win.png

VERGADEREN OF FEESTEN!

 

Hier in het prachtige Nijmegen kan Moeke zich geen mooiere plek wensen. Gelegen aan de Lentse Plas, op het zonnige terras. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt.

Een unieke locatie waar het ieder seizoen goed toeven is. Met een barbecue op het dakterras of een vergadering met een prachtig uitzicht over de Lentse Plas. JA tegen je geliefde zeggen met je voeten in het zand. Moeke is de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Ze vertelt je er alles over in deze brochure.

 

Moeke denkt graag met je mee over je feest of zakelijke bijeenkomst en neemt je alle zorg uit handen. Ze heeft een aantal mooie arrangementen opgesteld, maar niets is te gek en onmogelijk. Bij Moeke kan alles!
 

Om al je wensen te bespreken, neem gerust contact met Moeke op of bekijk de brochure.

 

BEKIJK BROCHURE

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

RijkinBeeld-7386.jpg
DSC_3414.jpg

KERST BIJ MOEKE
 

 

Moeke zorgt ook voor grote groepen met kerst. Samen met jouw collega's, vrienden of familie vier jij kerst bij Moeke van 6 december t/m 7 januari. Van borrel, lunch of diner tot een walking dinner. Bij Moeke kan alles. 

Reserveren kan al vanaf 15 personen via 024 820 0900 of info@moekenijmegen.nl.
​​​​​​​

Bekijk alle arrangementen

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE