Nijmegen thumbnail zaal.png Nijmegen zaal foto.png

ZAAL HUREN NIJMEGEN

 

Op zoek naar de perfecte plek voor jouw evenement in Nijmegen? Dan biedt Moeke precies wat je nodig hebt! Gelegen aan de Lentse Plas in Nijmegen, verwelkomt Moeke iedereen met open armen en een warm hart. Of je nu een formele bijeenkomst plant, een feestelijke viering of een ongedwongen samenzijn, Moeke staat klaar om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Dankzij haar uitnodigende sfeer en flexibele zaalindelingen biedt Moeke een ideale setting voor ieder type bijeenkomst, en dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Nijmegen zaal foto.png Nijmegen zaal foto.png

Veelzijdige en aanpasbare ruimte aan de Lentse Plas in Nijmegen

 

De zaal bij Moeke in Nijmegen is bekend om haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Deze biedt een warme en gastvrije plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van feesten die ruimte bieden aan tot wel 45 gasten, tot intiemere settings voor vergaderingen of diners, Moeke zorgt ervoor dat elke bijeenkomst speciaal wordt. Het vieren van een mijlpaal zoals een verjaardag of jubileum, of het simpelweg organiseren van een gezellige avond met collega's of vrienden wordt bij Moeke een onvergetelijke ervaring. Moeke faciliteert diverse evenementen zoals presentaties, workshops en borrels, allemaal binnen een setting die aanvoelt als thuis.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Nijmegen dakterrasfoto.png Nijmegen dakterrasfoto.png

Een feestzaal die aan al je wensen voldoet

 

Bij Moeke kun je een zaal huren die geheel naar jouw wensen en voorkeuren kan worden ingericht. Dit maakt het mogelijk om de ruimte precies in te delen zoals jij dat voor ogen hebt, van de opstelling van meubilair tot de sfeer en decoratie. Met een capaciteit voor gezelschappen tot 45 personen biedt Moeke in Nijmegen de perfecte locatie voor zowel kleinschalige bijeenkomsten als voor grotere evenementen, met een uitbreiding naar 75 personen met haar dakterras. Moeke’s toegewijde team zorgt ervoor dat elke detail klopt, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten van het samenzijn.

4C6A9068.jpg 4C6A9068.jpg

De voordelen van een zaal reserveren bij Moeke in Nijmegen

 

Een zaal huren bij Moeke in Nijmegen komt met vele voordelen. Allereerst geniet je van een complete dienstverlening onder één dak. Of het nu gaat om een lunch, diner of avondfeest, Moeke beschikt over alle nodige voorzieningen om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Het team van Moeke ontzorgt je volledig, zodat jij je kunt focussen op je gasten en het doel van je bijeenkomst. Bovendien is Moeke aan de Lentse Plas in Nijmegen, met voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid, wat de locatie gemakkelijk toegankelijk maakt voor alle genodigden.

4C6A8949.jpg 4C6A8949.jpg

Jouw bijzondere evenement bij Moeke in Nijmegen

 

Moeke maakt van elke gelegenheid in Nijmegen een uniek en succesvol evenement. Het meest gastvrije café van Nijmegen biedt niet alleen een hartelijke sfeer en top faciliteiten, maar ook een team dat alles in het werk stelt om jouw evenement speciaal te maken. Kiezen voor Moeke betekent kiezen voor een zorgeloze ervaring, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld, tegen een betaalbare prijs. Voor wie een zaal wil huren in Nijmegen, zonder in te boeten op kwaliteit en service, is Moeke zonder twijfel de beste keuze.

 

BEKIJK DE BROCHURE

Nijmegen drone foto.jpg Nijmegen drone foto.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE