en86.png
n102.png

Grand Café Moeke breidt uit naar Nijkerk en Enschede

 

Grand Café Moeke breidt in maart 2018 uit met twee nieuwe zaken. Het voormalige restaurant van Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk en Café & Bar Celona in Enschede gaan per 1 januari op de schop en worden in twee maanden omgetoverd tot een heuse Moeke waar iedereen, jong en oud, zich meteen thuis voelt. Moeke is een nieuw, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke bak koffie, lunch of diner. Bij Moeke is het altijd gezellig en de sfeer laagdrempelig. Een huiskamer waar iedereen lekker neer kan strijken. Op welk moment van de dag dan ook. Iets te vieren? Zowel bij Moeke Nijkerk als bij Moeke Enschede kunnen feesten en partijen worden gegeven. Na Rhenen, Breda en Delft is Nijkerk de vierde en Enschede de vijfde plaats waar Moeke haar deuren opent. En Moeke breidt medio volgend jaar haar familie met nog twee nieuwe gezinsleden uit.

Plein 

Naast Nijkerk opent Moeke op 1 maart ook een vijfde vestiging en wel in Enschede. Deze zaak komt in het voormalige Café & Bar Celona aan de gezellige Oude Markt 8. Het maar liefst twee verdiepingen tellende nieuwe Grand Café wordt ingericht naar een gezellige huiskamer en moet plek gaan bieden voor zo’n 200 gasten. Ook hier kun je in de zomer heerlijk toeven op het ruime terras dat grenst aan het gezellige plein. Moeke zet de drankjes en hapjes wel voor je neer. Bij Moeke staat gezelligheid en gastvrijheid voorop!

 

Lokale specialiteiten 

Zowel bij Moeke Enschede als Moeke Nijkerk kan de gast terecht voor een lunch, diner en borrelhap. Moeke is een huiskamer waar je lekker neerploft voor een bak koffie, lunch of ’s avonds aanschuift voor het eten. Moeke is een plek waar je fijn kunt vertoeven met je vriendinnen om bij te kletsen of waar je gaat borrelen met collega’s. En goed nieuws voor de liefhebbers van speciaalbier. 

 

Moeke Nijkerk én Moeke Enschede hebben maar liefst 60 varianten op de kaart staan en heeft onder meer haar zelf gebrouwen Moeke’s Blond bier. Ook staan er bij beide vestigingen lokale specialiteiten op de kaart, want Moeke vindt het belangrijk om ook lokale producten aan te bieden. Verder staat Moeke ook bekend om haar verschillende soorten Flammkuchen, in Oostenrijk al jaren een hit! Moeke heeft voor ieder wat wils. Van Moeke’s tomatensoep tot huisgemaakte kaaskroketten, gegrilde hen met Moeke’s plakkerige marinade, een botermalse biefstuk of de verrukkelijke Moeke burger.

en51.png
n96.png

Algemeen 

Wie je ook bent, of waar je ook vandaan komt; Moeke is van iedereen. Of je nu in het Zuiden of Noorden van Nederland woont, het is Oost, West Moeke best. “Moeke verwijst naar het Brabantse woord voor moeder. Bij je moeder voel je je thuis en zo’n plek willen wij ook hier in Nijkerk en Enschede creëren.’’ Dit warme, toegankelijke en persoonlijke concept wordt op steeds meer plekken in Nederland uitgerold. Nog voor het eind van 2018 komen er nog eens twee vestigingen bij waarmee de hele Moeke familie zeven familieleden telt. 

 

Overige informatie over Moeke Nijkerk  

Open : Maandag – Vrijdag 10:00 – 00:00 uur                         

Zaterdag en Zondag 10:00 – 02:00 uur

Locatie : Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk

Website : www.moekenijkerk.nl

Facebook : www.facebook.com/MoekeNijkerk

 

Overige informatie over Moeke Enschede  

Open : Maandag – Vrijdag 10:00 – 00:00 uur                      

Zaterdag en Zondag 10:00 – 02:00 uur

Locatie : Oude Markt 8, 7511 GA Enschede

Website : www.moekeenschede.nl

Facebook : www.facebook.com/MoekeEnschede