Website_collage_v2.jpg

“Moeke, de nieuwe huiskamer van Ede.”

 

Binnenkort sluiten de deuren van restaurant Het Oude Politiebureau in Ede. Vervolgens ondergaat het pand aan de Breelaan een complete metamorfose en opent begin zomer Moeke Ede haar deuren.

 

Met het afscheid van ‘’HOP’’ zoals het in de volksmond wordt genoemd komt een eind aan een culinair tijdperk. Het restaurant, voorheen onder leiding van Edwin van den Oever, voert met trots al jaren een Bib-Gourmand van Michelin en zal op dit gebied een culinair gat achterlaten. In de wereld van de gastronomie op dit niveau is de afgelopen jaren veel veranderd. Dit is voor Laurens Meyer, die Het Oude Politiebureau begin 2018 overnam, de voornaamste reden voor de verandering naar Moeke Ede. ‘’Moeke wordt de nieuwe huiskamer van Ede; een grand-café waar iedereen, op ieder moment van de dag welkom is voor de koffie, lunch, diner of een goed gesprek. De drempel wordt verlaagd maar de kwaliteit in gastvrijheid, sfeer en gerechten blijft behouden’’. 

‘’Ik zit even bij Moeke’’ is inmiddels bij velen bekend. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Moeke wil graag dat iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Zij wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt. Voor Moeke zijn sfeer en kwaliteit heel belangrijk. De basis hiervan is een warm interieur en ongedwongen gastvrijheid. Het is een plek waar zowel het kleinste kroost als de leukste oma zich comfortabel voelt.

 

Moeke Ede wordt de 6e Moeke vestiging onder de vlag van Meyer Beheer. Ook zijn er inmiddels vergevorderde plannen voor een vestiging in Scheveningen; Moeke Scheveningen hoopt in de zomer van 2019 open te gaan. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Daar is Moeke inmiddels uitgegroeid tot een begrip. 

Gevel.png
banner_borrelen.jpg

Over Moeke

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Moeke Ede gaat natuurlijk flink in de steigers maar is straks zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur.

 

www.moeke.nl

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Meyer Beheer te Etten-Leur;

 

T; 088 045 7700

E; info@meyerbeheer.nl

W: www.meyerbeheer.nl