delft14.png
Moeke Blond.png

Moeke Blond


Met het nieuwe Moeke Blond bier (6,5 %) speelt het grand café in op de trend van een eigen speciaal bier. Het bier is speciaal gebrouwen in samenwerking met Baxbier Brouwerij in Groningen en kenmerkt zich door de fruitige en bloemige smaken waardoor het gemakkelijk doordrinkt en goed combineert met de diverse gerechten op Moeke’s menukaart.

Medewerkers van Moeke zijn afgereisd naar Groningen om samen met de brouwers van Baxbier het perfecte blond bier te maken voor Moeke’s gasten. Het werd een goudblond, licht bier vol smaak. “We wilden een bier creëren dat even licht is als een pintje, maar met nog meer smaak”. Het is een vol en vriendelijk doordrinkbaar blond geworden, perfect in combinatie met de welbekende Moeke burger, of om bij de borrel te drinken met bijvoorbeeld Moeke’s kaasstengels.

Soort: Blond

Alcoholpercentage: 6,5 %

Ingrediënten: water, gerstemout, nuggethop, saazerhop & gist

Smaak: Fruitig & bloemig

Over Moeke

Moeke is een grand café dat gevestigd is in Breda, Delft, Rhenen, Nijkerk en Enschede. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. Je hoeft alleen jezelf mee te brengen. En wat gezelschap.

Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naartoe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Thee drinken in de voorkamer, een goed gesprek in Moeke’s achterkamer, een biertje aan Moeke’s bar of een goed bord eten uit Moeke’s keuken.

 

Persinformatie

Indien u hoog resolutie beeldmateriaal of meer informatie over Moeke wilt, kunt u contact opnemen met Boukje Smorenburg via boukje@meyerbeheer.nl 

4-luik_borrel.jpg