br91.png
Image 21.png

Moeke IPA

 

Na het succes van het eigen Moeke Blond bier heeft Moeke besloten de lijn uit te breiden met een tweede bier. De keuze is gevallen op een IPA (Indian Pale Ale) bier. Een hedendaags, populair speciaalbier met een historisch verleden. Aan deze, van oorsprong Engelse, biersoort wordt meer hop toegevoegd dan bij pils. Dat zorgt voor meer bitterheid en een typische fruitsmaak. Moeke heeft wederom gekozen dit bier uit te brengen met de Groningse brouwerij Baxbier. Met het nieuwe Moeke IPA bier (6,3%) speelt Moeke in op de trend van een eigen lijn met bieren: in de zomer van dit jaar verschijnt dan ook nog een eigen speciaalbier. Daarnaast is Moeke ook bezig met het ontwikkelen van een eigen gin.

 

De smaken van het bier worden bepaald en uiteraard geproefd door Moeke's medewerkerkers. Maar liefst drie soorten hop, een klein tikje meer alcohol geven Moeke's IPA een levendig karakter en een beetje pit. een typische West-Coast IPA met de geur van citrus. Een biertje naar Moeke's hart, waar ook het hart van de ware bierliefhebbers sneller van gaat kloppen!

 

Soort: IPA
Alcoholpercentage: 6,3%
Ingrediënten: water, gerst (pilsen en vienna) tarwemout, hop (chinook, simcoe en citra) & gist
Smaak: Fruitig en bloemig

Over Moeke

Moeke is een grand café dat gevestigd is in Breda, Delft, Rhenen, Nijkerk, Enschede en binnenkort ook in Scheveningen en Ede. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes.

 

Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je iedereen mee naartoe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Een lunch met zakenrelaties, een borrel met vrienden of een gezellig familie etentje. Bij Moeke is het altijd feest. 

 

Persinformatie

Indien u hoog resolute beeldmateriaal of meer informatie over Moeke wilt, kunt u contact opnemen met Boukje Smorenburg via boukje@meyerbeheer.nl

contact_2.jpg