Gevel.png
moeke.jpg

Nieuwe eigenaar voor “Het Oude Politiebureau” in Ede

 

Het Oude Politiebureau, gelegen op de hoek van de Stationsweg en de Breelaan, dateert uit 1928 en is vandaag de dag een zeer veelzijdige horecagelegenheid. Het herbergt een bistro, restaurant, terras en zalen voor zakelijke meetings, feesten en partijen. Restaurant Het Oude Politiebureau in Ede is eigentijds, smaakvol, stijlvol en gastvrijheid staat hier centraal.

De overname van het restaurant past in de groeistrategie van Meyer Beheer. Met deze overname bouwt Meyer Beheer haar positie binnen de branche verder uit. Zowel het type bedrijf en de mate van gastvrijheid van Het Oude Politiebureau en Meyer Beheer B.V. sluiten goed bij elkaar aan. De huidige eigenaar, Edwin van den Oever, zal de komende maanden nauw betrokken blijven bij de bedrijfsvoering van Het Oude Politiebureau. 

Over Meyer Beheer B.V.: Meyer Beheer B.V. is een onderneming die zich al meer dan 30 jaar succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven en vastgoed door heel Nederland. Door een actief acquisitie beleid en het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaformules is Meyer Beheer B.V., met haar meer dan 2000 gemotiveerde medewerkers, gegroeid in een toonaangevend bedrijf in de horeca.

 

Alle bedrijven binnen Meyer Beheer BV hebben hun eigen identiteit. Toch zijn al deze bedrijven herkenbaar aan hun uitstraling, gastgerichtheid, veiligheid en continuïteit. Maar vooral ook aan de kwaliteit van haar medewerkers die de juiste vakkennis en passie hebben om iedere gast een plezierige beleving te geven.

 

www.meyerbeheer.nl

www.hetoudepolitiebureau.nl

4-luik_contact.jpg