Rhenen thumbnail homepage.png Rhenen thumbnail homepage MOB.png

Moeke's gezellige huiskamer
 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?
 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg

MOEKE'S MOSSELPANNETJES 


 

Bij Moeke draait het altijd om genieten. Deze zomer verwent Moeke haar gasten met heerlijke mosselpannetjes. Zoals je van Moeke mag verwachten, worden de mosselen puur en smaakvol bereid!

 

Moeke’s kroost heeft altijd een gezellige tafel voor je klaarstaan, of het nu in Moeke’s knusse huiskamer is of op het zonnige terras.

 

Geniet van Moeke’s mosselen met een heerlijk blond biertje of een mooie witte wijn.

 

Kom langs, proef Moeke’s mosselen en geniet van de zomer.
 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Moeke mosselen.png Moeke mosselen.png