banner_Moekes_bar.jpg
Vierluik Werken bij Moeke Rhenen.jpg
fav-win.png

 

BAAS IN DE HORECA

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bazen om ons team te versterken. We zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies.


Of jij je eerste stappen wil maken als bijbaantje in de horeca, naast je studie bij wil verdienen, een stage zoekt of carrière wil maken in de horeca het kan allemaal! 
Ben jij 16 jaar of ouder en op zoek naar een job in de leukste branche die er is, dan vind je hier al onze actuele vacatures.Wordt baas in jouw vakgebied, van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

 

Klaar om ook een baas in de horeca te worden?

 

 

 

 

Bekijk vacatures

fav-win.png

 

Werken bij Moeke

 

 

Moeke Rhenen is een bijzonder bedrijf. "Ik zit even bij Moeke" is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.jpg

 

 

m5.png

Kom werken bij Moeke

WERKEN VOOR JOUW MOEKE IS HET LEUKSTE WAT ER IS. BEKIJK HIER ALLE VOORDELEN VAN WERKEN BIJ MOEKE EN ZOEK EEN PASSENDE VACATURE.

BEKIJK VACATURES