Banner homepage winter.jpg

PASEN VIER JE BIJ MOEKE

 

Moeke heeft voor 1e en 2e paasdag een paasbrunch samengesteld. Een tafel vol met een soepje, brood, beleg, diverse warme gerechten en een overheerlijk paasdessert. 

Ook de kleintjes hoeven zich niet te vervelen tijdens de paasbrunch. Moeke heeft een leuke kleurplaat voor ze klaarliggen!

Reserveer jouw tafel via info@moekerhenen.nl.


BEKIJK DE PAASBRUNCH


MOEKE IS HET HAASJE.png
MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?