Moeke Tiel.jpg Grand_Caf_Bellevue_Tiel_hq-6_JPG.jpg

ONTDEK DE LEKKERSTE MOEKE VAN TIEL
 

Moeke heeft haar deuren geopend. Voor de lunch, diner, borrel of een heerlijke kop koffie. In haar gezellige grand café of op haar terras met een prachtig uitzicht over de Waal!

Tot snel bij Moeke!

 

 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

_MFF2631 Moeke Tiel eetzaal 5.jpg _MFF2631 Moeke Tiel eetzaal 5.jpg

MOEKE'S MOSSELPANNETJES 
 

Bij Moeke draait het altijd om genieten. Deze zomer verwent Moeke haar gasten met heerlijke mosselpannetjes. Zoals je van Moeke mag verwachten, worden de mosselen puur en smaakvol bereid!

 

Moeke’s kroost heeft altijd een gezellige tafel voor je klaarstaan, of het nu in Moeke’s knusse huiskamer is of op het zonnige terras.

 

Geniet van Moeke’s mosselen met een heerlijk blond biertje of een mooie witte wijn.

 

Kom langs, proef Moeke’s mosselen en geniet van de zomer.
 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

 

Moeke mosselen.png Moeke mosselen.png

VERGADEREN OF FEESTEN BIJ MOEKE

 


Op Moeke's eerste verdieping heeft ze ruimte voor je evenement, vergadering, borrel, receptie en feest met een prachtige zaal én uitzicht over de Waal.

Moeke denkt graag met je mee over je feest of zakelijke bijeenkomst en neemt je alle zorg uit handen. Ze heeft een aantal mooie arrangementen opgesteld, maar niets is te gek en onmogelijk. Bij Moeke kan alles!
 

Neem voor meer informatie contact op via info@moeketiel.nl.
 

 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Bellevue_tiel_opening-web-16_JPG.jpg Bellevue_tiel_opening-web-16_JPG.jpg

Moeke's gezellige huiskamer

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Moeke Tiel 02-07-2024 Personeel  (46).jpg Moeke Tiel 02-07-2024 Personeel  (46).jpg