Moeke Tiel.jpg Grand_Caf_Bellevue_Tiel_hq-6_JPG.jpg

BINNENKORT ZIT HEEL TIEL BIJ MOEKE
 

Vanaf medio juli opent Moeke haar deuren in Tiel. Voor de lunch, diner, borrel of een heerlijke kop koffie. In haar gezellige grand café of op haar terras met een prachtig uitzicht over de Waal!

Volg Moeke op Instagram of Facebook voor alle updates. Tot ziens bij Moeke!

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Grand_Caf_Bellevue_Tiel_web-72_JPG.jpg Grand_Caf_Bellevue_Tiel_web-72_JPG.jpg

VERGADEREN OF FEESTEN BIJ MOEKE

 


Op Moeke's eerste verdieping heeft ze ruimte voor je evenement, vergadering, borrel, receptie en feest met een prachtige zaal én uitzicht over de Waal.

Moeke denkt graag met je mee over je feest of zakelijke bijeenkomst en neemt je alle zorg uit handen. Ze heeft een aantal mooie arrangementen opgesteld, maar niets is te gek en onmogelijk. Bij Moeke kan alles!
 

Neem voor meer informatie contact op via info@moeketiel.nl.
 

 

 

Moeke_Icoon_Bestek_200x200_ZW.png

Bellevue_tiel_opening-web-16_JPG.jpg Bellevue_tiel_opening-web-16_JPG.jpg

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg

BINNENKORT ZIT HEEL TIEL BIJ MOEKE

Medio juni opent Moeke haar deuren in Tiel. Hou haar socials in de gaten via @moeketiel voor alle updates.