Tiel thumbnail WEB.png Tiel thumbnail MOB.png

VERGADERRUIMTE TIEL

 

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Tiel? Moeke biedt voortreffelijke faciliteiten die gegarandeerd je vergaderingen in Tiel een niveau hoger tillen. Geschikt voor een diversiteit aan bijeenkomsten, combineert Moeke professionaliteit met een ontspannen sfeer, essentieel voor productieve vergadersessies. Moeke ontzorgt je volledig, zodat jij en je team zich zonder afleiding op de inhoud kunnen focussen.Kies voor Moeke's vergaderarrangement in Tiel voor een soepele en succesvolle vergadering.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

 

 

 

Bellevue_tiel_web-3.JPG Bellevue_tiel_web-3.JPG

Moeke's vergaderarrangement in Tiel

 

Het basisarrangement van Moeke in Tiel zorgt voor een stimulerende en productieve werkomgeving. Dit pakket omvat onbeperkt toegang tot koffie, thee, frisdranken, water en vers fruit, om iedereen scherp en geconcentreerd te houden. Afhankelijk van jouw behoeften kan het pakket worden uitgebreid met lunch en/of diner. Moeke luistert naar je wensen en past het aanbod graag aan om het perfect af te stemmen op jouw vereisten.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

notitie Moeke.png notitie Moeke.png

Waarom kiezen voor Moeke's vergaderzaal in Tiel?

 

Moeke's vergaderzaal in Tiel is een topkeuze voor vergaderlocaties. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig om jouw vergadering naadloos te laten verlopen.

 

Verder beschikt Moeke over een reeks hulpmiddelen zoals notitieblokken, pennen, een flipover, en aanvullende gemakken zoals een presentatiescherm, een extra flipover, draadloze microfoons en een geluidsinstallatie. Al deze voorzieningen zijn erop gericht om jouw vergaderruimte in Tiel volledig aan jouw wensen te laten voldoen.

Bellevue_tiel_web-21.JPG Bellevue_tiel_web-21.JPG

Uitgebreid vergaderen in Tiel

 

Je kunt je vergaderarrangement in Tiel uitbreiden met een lunch en/of diner om de ervaring compleet te maken. Moeke creëert een warme en gastvrije sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Geniet van een uitgebreide lunch met broodjes, soep, yoghurt met fruit en granola, en een warme snack. Voor het diner biedt Moeke een smaakvol driegangenmenu met keuze uit vlees, vis, of vegetarische opties, afgesloten met een zoet of hartig nagerecht.

 

BEKIJK DE BROCHURE

versierde frieten.png versierde frieten.png

Kies voor Moeke als jouw vergaderruimte in Tiel

 

Moeke ontzorgt en biedt maximale ondersteuning en flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen. Ze streeft ernaar om elke vergadering in Tiel succesvol en soepel te laten verlopen. Heb je specifieke verzoeken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk de arrangementen of raadpleeg de brochure voor meer informatie. Ontdek zelf waarom Moeke een geliefde vergaderlocatie in Tiel is voor diverse bedrijven en organisaties.

Vergaderen bij Moeke.jpg Vergaderen bij Moeke.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE