Rhenen thumbnail homepage.png Rhenen thumbnail homepage MOB.png

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN RHENEN

 

Het plannen van een onvergetelijk moment zoals een huwelijk vraagt om speciale aandacht voor elk detail. In Rhenen staat Moeke bekend als de plek waar dromen werkelijkheid worden. Of het nu gaat om het vieren van het ja-woord, het behalen van een diploma, of een belangrijk jubileum, Moeke heet je welkom voor een gezellige borrel, een voortreffelijk diner, een officiële receptie of een uitbundig feest. De charme van trouwen in Rhenen krijgt bij Moeke een unieke glans, waarbij jouw grote dag met volle toewijding naar perfectie wordt geleid. Wij denken met je mee, verwelkomen al jouw ideeën en zorgen ervoor dat je zonder zorgen optimaal kunt genieten van jouw speciale dag.

 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

 

150619-Konijn-218.jpg 150619-Konijn-218.jpg

De voordelen van kiezen voor Moeke Rhenen

 

Kiezen voor Moeke als jouw trouwlocatie in Rhenen biedt talloze voordelen. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde viering onder één dak: van smakelijke hapjes en drankjes tot muziek en een warme sfeer. Moeke is perfect voor elke toespraak, voordracht of muzikaal intermezzo. De locatie is gemakkelijk te bereiken en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor jou en je gasten.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

Open avond Rhenen.png Open avond Rhenen.png

De lekkerste lunches en diners voor iedere gelegenheid

 

Of je nu kiest voor een bescheiden lunch of een uitgebreid diner, Moeke staat garant voor culinaire verwennerij die jouw feest compleet maakt. Elke bruiloft in Rhenen verdient het om gevierd te worden met heerlijke gerechten, liefdevol bereid in onze keuken. Wij bieden onberispelijke service en zijn altijd bereid om aan speciale verzoeken te voldoen. Vertel ons team over jouw voorkeuren, en wij zorgen dat alles tot in de perfectie is geregeld.

 

RijkinBeeld-4058.jpg RijkinBeeld-4058.jpg

Een liefdevolle viering in stijl bij Moeke

 

Na de plechtigheid bij een van de schilderachtige trouwlocaties in Rhenen biedt Moeke de perfecte setting om deze bijzondere gebeurtenis te vieren. Ongeacht de omvang van je gezelschap, van een intieme bijeenkomst tot een groots feest, je vindt bij ons de ideale ruimte. Kies voor de grote zaal voor een levendige viering of de kleinere zaal voor een intieme ontmoeting. Moeke zorgt voor verrukkelijke hapjes en biedt een brede selectie aan drankjes, inclusief de mogelijkheid voor een all-in drankarrangement. Jouw wensen staan centraal; van een feestelijke ontvangst met mousserende wijn tot exclusieve wijnen, alles is mogelijk.

 

BEKIJK DE BROCHURE

Bruiloft Feest De Club Bruiloft Feest De Club

Na het jawoord: exclusieve arrangementen

 

Ook na de bruiloft in Rhenen biedt Moeke diverse arrangementen die helemaal naar jouw wens aan te passen zijn. Of je nu kiest voor een smakelijke lunch of een diner naar keuze, onze vaardige koks bereiden het met zorg. Trouw je in de zomermaanden? Dan biedt ons zonovergoten terras de perfecte plek om te ontspannen na de ceremonie.

4.png 4.png

Moeke Rhenen: waar elke gelegenheid uniek is

 

Of het nu om een bruiloft in Rhenen gaat, een zakelijke bijeenkomst of een persoonlijke viering, Moeke is de uitgelezen plek voor elk evenement. Na afloop van jouw speciale dag ben je bij ons van harte welkom om na te genieten. Wij zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Neem contact op en deel jouw wensen; wij staan klaar om jouw droomdag in Rhenen te verwezenlijken.

 

 

4C6A7511_NEW_LOW.jpg 4C6A7511_NEW_LOW.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE