delft80.jpg delft80.jpg

BORREL DELFT

 

Voor een gezellige borrel in Delft is er geen betere plek dan bij Moeke. Op een korte afstand van het historische hart van de stad, tref je de meest gastvrije borrellocatie van Delft aan. Moeke staat bekend om haar gezelligheid en hartelijke sfeer. Het grand café biedt ruimte voor iedereen en alles wat nodig is om van jouw borrel in Delft een onvergetelijk moment te maken. Of het nu gaat om een ontspannen bijeenkomst op de vrijdagmiddag of een formele netwerkborrel, Moeke luistert naar je wensen en neemt alle zorgen uit handen. Hierdoor is Moeke de ideale keuze voor jouw borrel in Delft.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

 

 

DSC_4423.jpg DSC_4423.jpg

Diverse borrels in Delft bij Moeke

 

Moeke's locatie in Delft leent zich uitstekend voor allerlei soorten borrels. Haar sfeervolle omgeving is perfect voor een netwerkborrel, waarbij de gezellige ambiance het aanknopen van zakelijke relaties vergemakkelijkt. Het kiezen van de juiste locatie, zoals Moeke, kan je kansen op succes aanzienlijk verhogen.

Ook voor een vrijdagmiddagborrel is Moeke de aangewezen plek. Zo'n borrel is de ideale manier om de werkweek af te sluiten en in een ontspannen sfeer het weekend te verwelkomen. Verwissel de drukte van werk met lekker eten, verfrissende drankjes en goede gesprekken. Het is tevens een perfecte gelegenheid om de onderlinge banden te verstevigen. Moeke zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt, wat de borrel nog aangenamer maakt. Zelfs voor een zakelijke borrel of een bedrijfsborrel kun je uitstekend bij Moeke terecht.

 

Interior Delft MOB.png Interior Delft MOB.png

De voordelen van borrelen bij Moeke in Delft

 

Gelegen in Delft, onthult Moeke zich als de ideale borrellocatie. Het grootste voordeel van borrelen bij Moeke is de complete ervaring die zij biedt. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde borrel is aanwezig: van smakelijke hapjes en drankjes tot een gezellige muziek en de juiste sfeer. Moeke denkt graag met je mee over de invulling van de borrel en zorgt ervoor dat al jouw wensen worden vervuld. Zij neemt alle organisatorische taken op zich, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van je borrel in Delft. De centrale ligging maakt Moeke bovendien goed bereikbaar.

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

DSC_4510.jpg DSC_4510.jpg

Borrelen in Delft doe je bij Moeke

 

In het grand café van Moeke is het altijd genieten. Of het nu gaat om een lunch, diner, receptie, zakelijke bijeenkomst of een feest, Moeke maakt elke gelegenheid bijzonder. Zij zorgt ervoor dat jouw borrel in Delft naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. Of je nu een informele vrijdagmiddagborrel wilt houden of een belangrijke netwerkgelegenheid wilt organiseren, Moeke staat voor je klaar. Je kunt rekenen op heerlijke hapjes en drankjes, een warme sfeer en leuke muziek, waardoor iedereen zich op zijn gemak zal voelen. Ontdek wat Moeke voor jouw borrel in Delft kan betekenen en maak er een onvergetelijke ervaring van.

 

BEKIJK DE BROCHURE

Delft-pandfoto.jpg Delft-pandfoto.jpg

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE