GA VOOR GOUD BIJ MOEKE

 

Ga samen met jouw team voor goud en beleef de mooiste tijd bij Moeke, want werken bij Moeke is het allerleukste wat er is. 

Van terrasloper tot bedrijfsleider en van afwasser tot chef-kok. Bij Moeke kan alles. 

Bekijk hieronder alle vacatures en solliciteer via Baas in de Horeca.

Ben jij op zoek naar een bijbaan bij Moeke en wil je goed verdienen?
Klik hier voor alle mogelijkheden. 

DSC_0123-2.jpg
fav-win.png

BIJ MOEKE VERDIEN JE GOED

 

 

Moeke betaalt geen minimumloon en daar doet ze niet geheimzinnig over. Ze heeft een duideljk overzicht gemaakt met wat jij gaat verdienen. Bekijk hieronder de salarisschaal en solliciteer direct binnen één minuut. 

 

BEKIJK HIER JE SALARIS
 

Moeke is de enige Moeke die je goed betaalt voor alle klusjes. Ze maakt ruim op tijd jouw salaris over, en ze bemoeit zich er niet mee waar jij je geld aan uitgeeft.


SOLLICITEER HIER

 *Moeke's sollicitaties lopen via Baas in de Horeca
 

 

Vierluik over moeke delft.jpg
1000x1000_2 x.jpg
fav-win.png

MOEKE IS...
 

BAAS IN PLANNEN

Een vast rooster of elke week verschillend, het is allemaal mogelijk bij Moeke. Jij bepaalt je eigen rooster.
 

BAAS IN BETALEN

Werk je op flexibele basis, dan krijg jij wekelijks uitbetaald op vrijdag. Net op tijd voor het weekend. Bij vaste uren krijg je netjes iedere 25e uitbetaald.

 

BAAS IN TRAINEN

Moeke helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van haar organisatie.

 

BAAS IN BELONEN

Bij Moeke is het altijd feest. Op het werk en daarbuiten. Denk hierbij aan feestjes, sporten met collega’s,  concert- en festival tickets. En mooie landelijke kortingen op eten en drinken.
 BEKIJK ALLE VACATURES 

 

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg