Nijkerk homepage thumbnail WEB.png Nijkerk homepage thumbnail MOB.png

ONTDEK MOEKE NIJKERK EN HOTEL DE ROODE SCHUUR

 

In het gastvrije Nijkerk vind je een unieke combinatie van gastvrijheid en stijl: Moeke Nijkerk en Hotel De Roode Schuur. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een ontspannen verblijf of een evenement, bij Moeke en De Roode Schuur in Nijkerk vind je alles wat je nodig hebt.

 

NEEM GERUST CONTACT OP

RijkinBeeld-5590.jpg RijkinBeeld-5590.jpg

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk

 

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk, Gelderland, staat bekend om zijn opvallende architectuur en het hoge comfortniveau. Dit hotel biedt een unieke ervaring waarbij modern naadloos samengaat met de landelijke charme van de omgeving. Elke kamer is met zorg ingericht en biedt gasten een luxe verblijf. Of je nu voor zaken of plezier in Nijkerk verblijft, Hotel De Roode Schuur zorgt ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent.

 

BOEK HIER JE KAMER

DRS Moeke.png DRS Moeke.png

Bij Moeke Nijkerk kent gezelligheid geen tijd

 

Bij Moeke Nijkerk ervaar je de definitie van gezelligheid. Moeke is de ideale plek om te ontspannen, mensen te ontmoeten en te genieten van heerlijk eten en drinken. Of je nu komt voor een lunch, diner of een speciale gelegenheid, Moeke zorgt ervoor dat je je welkom voelt. De menukaart weerspiegelt de diversiteit en kwaliteit van de keuken, met voor ieder wat wils.

RijkinBeeld-2769.jpg RijkinBeeld-2769.jpg

De Roode Schuur en Moeke, de perfecte locatie voor evenementen

 

Het organiseren van een evenement vraagt om een speciale locatie. De combinatie van Hotel De Roode Schuur en Moeke in Nijkerk biedt precies dat. Of je nu een vergadering, bruiloft of familiebijeenkomst plant, de faciliteiten en service zijn van topniveau. De zalen kunnen worden aangepast aan je specifieke wensen en voorkeuren, waardoor elke gelegenheid uniek is. Met de moderne AV-faciliteiten en Wi-Fi ben je verzekerd van een soepel verloop van je evenement.

 

BEKIJK DE BROCHURE

De Jachthut.jpg De Jachthut.jpg

Kindvriendelijk en gastvrij: ideaal voor families

 

Zowel Hotel De Roode Schuur als Moeke in Nijkerk zijn uiterst kindvriendelijk. Families voelen zich hier meteen thuis dankzij de gastvrije sfeer en de faciliteiten die speciaal op kinderen zijn afgestemd. Het maakt een verblijf of bezoek aan Nijkerk extra aangenaam voor jong en oud.

Hotel Moeke.png Hotel Moeke.png

Ontdek Nijkerk vanuit Moeke en Hotel De Roode Schuur

 

De ligging van Hotel De Roode Schuur in Nijkerk, Gelderland, maakt het de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Nijkerk zelf biedt een charmant centrum, terwijl de natuurrijke omgeving uitnodigt tot wandelingen en fietstochten. Na een dag vol indrukken is er niets fijner dan terugkeren naar de warme gastvrijheid van Moeke of de comfortabele luxe van Hotel De Roode Schuur.

Moeke Nijkerk en Hotel De Roode Schuur vormen samen een onvergetelijke bestemming in het hart van Gelderland. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een overnachting, een evenement of gewoon om te genieten van een goede maaltijd, je vindt het allemaal onder één dak in Nijkerk.

Nijkerk drone foto recht.png Nijkerk drone foto recht.png

MOEKE IS SOMS ECHT EEN BAAS

Werken voor jouw Moeke is het leukste wat er is. Bekijk hier alle voordelen van werken bij Moeke en solliciteer direct.

WERKEN BIJ MOEKE