banner_interieur.jpg

nog

tot kerst

De vijf blijft in de klok bij Moeke.jpg


MOEKE ZIET JE GRAAG

 

Moeke is maandag t/m zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Kom langs voor de koffie of een uitgebreide lunch. En er zit altijd wel een vijf in de klok, dus kom gerust borrelen om vijf voor drie of vijf voor vier. Ziet Moeke jou zo?  

 

 

 

 

 


FEESTDAGEN BIJ MOEKE

 

Moeke is blij dat ze weer ouderwets gezellig de feestdagen mag vieren.

Ze kijkt uit naar een hartverwarmende en overvloedige kerst met familie en vrienden. Moeke heeft alles voor je geregeld: een bezoek van Sinterklaas, een duurzame kerstboom, haar unieke kerstballen en een cadeau voor onder de kerstboom.

En natuurlijk een feestlijke lunch, borrel en diner. Want bij Moeke is het altijd feest, ook tijdens de feestdagen. 


 

Bekijk alle mogelijkheden
 

MOE19090_BAN_website_1000x1000px_WT2.jpg
MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

Vier dit jaar kerst bij Moeke met je vrienden, familie of collega’s

MEER INFO