Vierluik werken bij Moeke Nijkerk.jpg
fav-win.png

Lunchen in Nijkerk

 

Moeke is het gezelligste grandcafé van Nijkerk om te gaan lunchen! Moeke verwent je rond het middaguur graag met haar rijk belegde broodjes, heerlijke uitsmijters of diverse warme gerechten. Ze maakt deze met liefde voor je klaar, iedereen is welkom bij Moeke op ieder moment van dag.

  

Moeke’s favorieten

 

Zoals iedereen heeft ook Moeke haar favorieten gerechten. Moeke’s burger is één van haar favorieten. Deze heerlijke burger serveert ze met o.a. uitgebakken spek, Cheddar, tomaat en een spiegelei. Om het af te maken bakt ze hier heerlijke frieten bij. Kom gezellig langs om haar burger te proberen, hij valt zeker in de smaak. Toch liever wat anders? Kijk alvast op haar uitgebreide lunchkaart om de rest van haar gerechten te bekijken.

 

fav-win.png

Lunchen in Nijkerk

 

Moeke is met liefde iedere dag druk bezig met het serveren van de meest overheerlijke gerechten. Niets is haar te gek; diverse belegde broodjes, flammkuchen, dagverse soepen of een salade. Haar broodjes zijn altijd belegd met heerlijke producten zoals haar huisgemaakte tonijnsalade. Moeke’s flammkuchen serveert ze in maar liefst 4 verschillende soorten, bijvoorbeeld de flammkuchen carpaccio. Naast haar beroemde tomaten – en mosterdsoep maakt ze iedere dag een dagverse soep. Vraag haar kroost naar de soep van de dag. Toch liever een salade? Moeke maakt ook deze met liefde voor je klaar! Geniet van een heerlijke lunch in Nijkerk! 

Warme lunch

 

Zin in een warm gerecht tijdens het middaguur? Moeke maakt graag wat warms voor je klaar. Haar kaart staat vol met de heerlijkste warme gerechten, zoals burgers, kroketten, uitsmijters, en nog veel meer! Afsluiten met een heerlijk dessert? Moeke maakt dit graag voor je! Kun je niet kiezen uit haar desserts. Moeke kan ook van alles wat voor je klaarmaken. Zit er iets bij wat je niet lust of heb je een allergie? Geef het gerust door aan Moeke’s kroost! Heb je over de gerechten een vraag aan Moeke? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

 

Nijkerk-pandfoto.jpg