RijkinBeeld-4200.jpg
MOEKE IS COOLER.png

GEEF MOEKE EEN KOELER CADEAU

 


Trakteer je Moeke op een flesje wijn bij Moeke en krijg een Moeke koeler cadeau. En natuurlijk laten we vaders niet in de kou staan, ook zij zijn cool.

COOLE WINACTIE VAN MOEKE
Maak kans op 2 kaarten voor het North Sea Jazz Festival op 9 juli bij bestelling van een fles PASQUA COLORI DI ITALIA PINOT GRIGIO. Maak een foto van jouw ‘Moeke is Cooler’ wijnmoment. Deel op Instagram en tag @moekescheveningen en @pasquawines.
 

 

 

 

ASPERGES BIJ MOEKE

 


Geniet bij Moeke van het witte goud. Ze heeft een overheerlijke menukaart samengesteld. Bekijk hem alvast hieronder en kom ze proeven. 

Moeke's Tip: Vergeet niet om aan Moeke's kroost te vragen welke wijn hier het lekkerst bij is! 
 

 


BEKIJK MENUKAART

 

 

 

 

MOEKE'S ASPERGES STEKEN DE KOP OP.png
MOE19074_BAN_1500x1500px_Feest_WT1.jpg
fav-win.png

icon_OverMoeke_2019.png

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?